Image

Fotografie de
produs 360°
Food

În industria alimentară, imaginile sunt cele mai importante în procesul de vânzare. Cu ajutorul fotografiilor potrivite, vei convinge imediat potențialii clienți să aleagă produsele tale. Cu ajutorul algoritmilor avansați de procesare a imaginilor, scoatem în evidență detaliile importante în fiecare fotografie, fără să fie necesară editarea folosind software-uri specializate.

Creăm conținut vizual prin fotografii mai rapid și mai ușor decât oricând

Folosim singura tehnologie inteligentă de eliminare a fundalului din imagini de pe piață. Cu ajutorul acesteia, realizăm rapid fotografii cu fundal alb, transparent sau personalizat. Nu este nevoie să folosim software de editare grafică pentru eliminarea fundalului. Echipamentele noastre o fac în mod automat, de 150 de ori mai rapid decât se poate face într-un software de prelucrare fotografii.
Image

Alege cea mai inteligentă și rapidă soluție de fotografie produs de pe piață!

Contactează-ne acum pentru detalii

Alte categorii

Alege calea simplă și rapidă!

Ești pregătit să te bucuri de avantajele singurei tehnologii inteligente de fotografie automată de produs și eliminare a fundalului de pe piață?

Contactează-ne și încearcă acum serviciul nostru de fotografie produs!

Folosim echipamente și software de fotografie produs 2D / 360° / 3D produsă de liderul mondial în domeniu, ORBITVU.
Aceasta este singura tehnologie inteligentă de eliminare automată a fundalului din imagini, direct din momentul fotografierii.
ob.png

Contactează-ne!

0745 575 000