Fotografie de produs

Indiferent unde dorești să utilizezi fotografiile cu produsele tale, echipamentele noastre de fotografiere surprind cele mai importante detalii ale acestora. Pozele sunt efectuate automat, iar software-ul pe care îl folosim permite crearea de poze care sunt de la bun început pe fundal transparent sau alb.

Realizăm rapid fotografii de produs profesionale, optimizate pentru orice dispozitiv, din orice domenii. Cu ajutorul echipamentelor noastre de fotografie produs, putem efectua zilnic sute de fotografii de calitate superioară, optimizate în formatul dorit, cu produsele tale.

Image

Ai la dispoziție o echipă dedicată și echipamente de ultimă generație

Ca să îți fie ușor să mărești conversia produselor tale! Dacă prezinți produsele tale într-un mod special, acestea vor arăta special, este atât de simplu.

Alege calea simplă și rapidă!

Ești pregătit să te bucuri de avantajele singurei tehnologii inteligente de fotografie automată de produs și eliminare a fundalului de pe piață?

Contactează-ne și încearcă acum serviciul nostru de fotografie produs!

Folosim echipamente și software de fotografie produs 2D / 360° / 3D produsă de liderul mondial în domeniu, ORBITVU.
Aceasta este singura tehnologie inteligentă de eliminare automată a fundalului din imagini, direct din momentul fotografierii.
ob.png

Contactează-ne!

0745 575 000